Bedrijf: Top Milieu Service

image

Top Milieu Service is een familiebedrijf met 30 werknemers dat gevestigd is in Noordhorn.

Er rijden dagelijks 8 wagens door de 3 noordelijke provincies om de circa 1000 containers die in omloop zijn te transporteren. Al het ingezamelde afval wordt in eigen beheer verwerkt en gerecycled. Naast ISO en VCA certificering is Top Milieu Service PSO gecertificeerd, dat wil zeggen dat we sociaal ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. We werken met een grote groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze collega’s worden onder andere ingezet om al het ingezamelde afval te verwerken tot hoogwaardige eindproducten of nuttige toepassing in de vorm van brandstof. We gaan voor een zo hoog mogelijk rendement, zodat er zo weinig mogelijk wordt gestort en verbrand.

Onze relaties/afnemers zijn particulieren, zzp,ers, vastgoedbeheerders, dakdekkers, aannemers en bouwbedrijven, hoveniers, en vele mkb-ers die het bedrijfsafval aanbieden.

Top Milieu Service

Een familiebedrijf dat gevestigd is in Noordhorn. Er rijden dagelijks 8 wagens door noordelijke provincies om containers die in omloop zijn te transporteren.

Adres:
Industrieweg 16
9804TG Noordhorn

0594-726204
info@toptrans.nl

Werkgebied:
Afval recycling
Aantal medewerkers:
1 tot 9 medewerkers