Bedrijven

Gebroeders Meijer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1935. Inmiddels zijn we al meer dan 60 jaar actief in de lucht- en klimaattechniek.
Koninklijke BAM Groep nv ontwerpt, bouwt duurzame gebouwen, woningen, en infrastructuur voor opdrachtgevers in de publieke en private sector.
BOIKON past state-of-the-art technieken op creatieve wijze toe om praktische technische constructies en innovatieve automatiseringsoplossingen te realiseren.
Donker Groep realiseert groene en gezonde binnen- en buitenruimtes. We ontwerpen, realiseren en beheren deze belevingen.
Elsun produceert duurzame en hoogwaardige, Nederlandse zonnepanelen.
Duurzame oplossingen voor tochtvrije, dichte en veilige situaties rondom ramen en deuren.
Vanuit het Westerkwartier hebben we ons ontwikkeld tot een wereldspeler voor het reviseren & repareren van elektronica voor bedrijven.
Onderhoudt klimaat- en koel technische systemen zoals airconditioning, warmtepompen, koel- en vriesinstallaties en ventilatie systemen.
Een autobedrijf met een aanbod van jonge gebruikte auto’s van Car Selexy en Bosch Car Service werkplaats voor onderhoud van alle merken.
Bij Koninklijke Sjouke Dijkstra werken tientallen collega’s aan uiteenlopende projecten, zowel binnen als buiten.
De ambitie van Koninklijke Oosterhof Holman stopt niet simpelweg bij het aanleggen van infrastructuren. We denken aan het grote geheel.
Photonis Netherlands B.V. is wereldleider in de innovatie, ontwikkeling en productie van high-tech restlichtversterkers.
Een full-service bureau met een nuchtere inslag. Al 15 jaar lang kunt u op ons vertrouwen. Wij lossen op de praktische manier uw reclame vraag stukken op.
Reheat is leverancier van zonneboilersystemen
RVS Noord uit Leek is toonaangevend in de bewerking en assemblage van RVS halffabricaten en eindproducten.
Smeding b.v. Lastechniek levert alles op het gebied van lassen en snijden. Wij helpen met advies over lasapparatuur, toevoegmaterialen en dampafzuiging.
Technopark is hét opleidingsbedrijf voor de timmerindustrie in Noord-Nederland. Wij leiden leerlingen op richting de Timmerindustrie.
Een familiebedrijf dat gevestigd is in Noordhorn. Er rijden dagelijks 8 wagens door noordelijke provincies om containers die in omloop zijn te transporteren.
Vos mechanisatie is een bedrijf met een rijke traditie in de agrarische technische dienstverlening. We zijn al meer dan 94 jaar actief in Zevenhuizen en regio Groningen.