Bedrijf: BAM Bouwtechniek

image

Koninklijke BAM Groep nv ontwerpt, bouwt en onderhoudt hoogwaardige, duurzame gebouwen, woningen, en infrastructuur voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. 

BAM is een van de weinige grote bedrijven die wetenschappelijk onderbouwde doelen (‘science-based targets’) hebben gesteld om de CO2-voetafdruk van de eigen activiteiten in 2030 met 50 procent te verminderen ten opzichte van 2015. De onderneming zet zich in om de positie op de jaarlijkse Climate Change A List van CDP te behouden. Deze ambitie is uiteengezet in de strategie van BAM voor 2021-2023, getiteld ‘Building a sustainable tomorrow’, die tevens tot doel heeft medewerkers veilig en uitdagend werk te bieden en aandeelhouders een aantrekkelijk rendement.

Met de laatste innovaties in de bouw dragen onze 15.000 medewerkers bij aan het verminderen van de CO2-voetafdruk van de gebouwde omgeving, daarbij meer welzijn en maatschappelijke waarde realiserend voor de samenleving die wij van dienst zijn. De Groep, met jaarlijkse opbrengsten van circa € 7 miljard, ondersteunt opdrachtgevers via twee divisies (Nederland en het Verenigd Koninkrijk en Ierland) en pps-activiteiten.

Koninklijke BAM Groep nv is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam.

BAM Bouwtechniek

Koninklijke BAM Groep nv ontwerpt, bouwt duurzame gebouwen, woningen, en infrastructuur voor opdrachtgevers in de publieke en private sector.

Adres:
Jeverweg 18
9723 JE Groningen

+31 (0)30 659 89 88
info@bam.com

Werkgebied:
ontwerpt, bouwt duurzame gebouwen
Aantal medewerkers:
1 tot 9 medewerkers